Ga naar de inhoud

De meest gestelde vragen

Ja wij kunnen onze bolussen door heel Nederland versturen per post. We pakken ze goed in zodat ze heerlijk vol smaak bij u aankomen.

Wilt u de bolussen naar het buitenland verzonden hebben? Neem dan contact met ons op via bolussen@bolusfabriek.nl. We gaan dan samen overleggen wat de mogelijkheden zijn.

Ja u kunt de bolussen thuis invriezen, ze zijn dan nog  3 maanden houdbaar ( bij min. -18°C). Zorg ervoor dat u de bolus goed inpakt in bijvoorbeeld een plastic zakje. Zo verkleint u de kans dat de bolus uitdroogt.

Ja u kunt de bolussen ook bij ons in Amstelveen komen ophalen. Onze adres is Spinnerij 73. Als u in het bestelformulier geen lever optie aanvinkt, gaan wij ervan uit dat u de bolussen komt ophalen.  Wij zorgen ervoor dat ze op de gewenste dag heerlijk vers gebakken voor u klaar staan.

Ja onze bolussen worden kosher geproduceerd. Onze keuken staat onder toezicht van de Rabbinaten van de NIHS (Nederlands Israëlitische Hoofd Synagoge) of te wel Joodse gemeente Amsterdam en De PIG (Portugees Israëlietische Gemeente ). Onze producten zijn le mehadrin kosher.

Uit de koelkast: In een oven die 180 graden is even 3 minuten en dan oppeuzelen

Uit de vriezer: 10 minuten op het aanrecht even laten ontdooien en dan in een oven van 180 graden 4 minuten en dan lekker smikkelen 

7 dagen na productie in de koelkast, en daarna rustig invriezen om later even in de oven op te piepen.